2014-10-09

ATNAUJINTA TERITORIJŲ PLANAVIMO SKILTIS

Kviečiame apsilankyti atnaujintoje Klaipėdos miesto savivaldybės puslapio Teritorijų planavimo skiltyje. Siekdami padėti miesto gyventojams ir kitiems svetainės lankytojams lengviau rasti juos dominančią informaciją, Teritorijų planavimo skiltį suskirstėme į 9 temas.


Vykstantys vieši svarstymai - rasite nuolat atnaujinamą informaciją apie šiuo metu vykdomas teritorijų planavimo dokumentų svarstymo procedūras, galėsite sužinoti numatomų viešų susirinkimų ir pristatymų datas.

Planavimo viešumas - skelbimai apie teritorijų planavimo projektus, jų rengimo eigą, priimtus sprendimus.

Bendrojo plano stebėsena - pateikiama informacija apie Klaipėdos miesto bendrojo plano įgyvendinimo stebėsenos (monitoringo) vykdymą, kur galite pateikti pastabas ir pasiūlymus dėl bendrojo plano atnaujinimo.

Teritorijų planavimo dokumentai - pateikiama informacija apie patvirtintus teritorijų planavimo dokumentus (bendruosius, specialiuosius, detaliuosius planus ar jų koncepcijas), parengtas galimybių studijas.

Urbanistinio planavimo programa - rasite informaciją apie pagal patvirtintą miesto Urbanistinio planavimo programą rengiamus ir parengtus stambesnius teritorijų planavimo dokumentus, teritorijų schemas ir galimybių studijas.

ES finansuojami projektai - rasite informaciją apie rengiamus ar parengtus teritorijų planavimo dokumentus, kurių rengimas vykdytas pagal Europos Sąjungos finansavimo priemones.

Urbanistikos skyriaus naujienos - rasite įdomią ir aktualią informaciją apie Klaipėdos mieste vykdomus ar numatomus vykdyti urbanistinius projektus ir teritorijų planavimo dokumentus, galimybę prisidėti prie šių projektų vykdymo (išreikšti nuomonę apkausose, dalyvauti viešuose renginiuose, teikti pastabas ir pan.).

Naudinga informacija - pateikiamos prašymų ir pasiūlymų teikimo formos teritorijų planavimo dokumentų rengėjams ir suinteresuotai visuomenei, rasite nuorodas į teritorijų planavimo informacines sistemas ir kt.

Teritorijų planavimo komisija - pateikiama informacija apie Teritorijų planavimo komisijos veiklą, komisijos posėdžius ir juose svarstytus ar numatomus svarstyti teritorijų planavimo dokumentus.

1 komentaras: